Shtëpi > Përgjithshëm aparatet zjarr > Cigaret elektronike: Jo më shumë Fire Rreziqet?

Cigaret elektronike: Nuk ka më shumë Rreziqet zjarrit?

Cigare pirja e duhanit është një zakon i rrezikshëm për shumë arsye. Natyrisht, ekzistojnë disa rreziqe serioze shëndetësore. Disa do të shkojnë edhe aq larg sa të thonë "garanci", pasi që duhanpirësit jetës janë mjaft të ngjarë të vdesin nga një sëmundje e duhanit të lidhura.

Cigaret elektronike janë ndoshta zgjidhja më e mirë për këtë problem, pasi ata të hequr efektet anësore keqe shëndetësore, dhe t'i zëvendësojë me diçka që është shumë e krahasueshme me gjë e vërtetë. Shumë kompani elektronike cigareve reklamuar këto përfitime pozitive shëndetësore, por askush deri më tani, unë kam parë prej tyre e konsiderojnë përfitimet e tjera të shëndetit dhe sigurisë. Në kushtet e sigurisë nga zjarri dhe aparatet zjarr në përgjithësi, një nga përfitimet më të mëdha të duhanit një cigare elektronike do të jetë se nuk ka materiale të djegshme të përfshira. Cigare elektronike përbëhet nga tri komponente kryesore, pa marrë parasysh formën, madhësinë ose markë:

  1. Një bateri (shpesh rechargeable) i cili jep fuqi për pajisjen. Në shumë raste, këto bateri janë formuar si një cigare tradicionale, por nuk ka asnjë kërkesë e vështirë për këtë formë: i saj thjesht kozmetike. Gjithashtu, bateria mund të përfshijë një dritë tregues, e cila tregon se bateria është operacional. Për arsye kozmetike, kjo është shpesh një dritë e kuqe, por ngjyrat e tjera janë të mundshme.
  2. Një vaporizer, ose atomizer. Ky komponent i vogël merr energji nga bateria dhe konverton atë në nxehtësi e cila është përdorur për të kthyer nikotinë të lëngshme në një avull që mund të thithur nga përdoruesi. Kjo është zakonisht një komponent disponueshme si dobia e saj degradon me kalimin e kohës.
  3. A rezervuar i cili përmban të lëngshme nikotina. Ky rezervuar mund të jetë ose një garzë ngjyhet në të lëngshme, ose në disa raste, një tank të vogël i cili mban të lëngshme në gjendjen e tij natyrore.
Për të pirë duhan një cigare elektronike, përdoruesi thjesht aktivizon baterinë, ose nga switch ose nga aktivizimi automatik nga një sensor presion i cili është shkaktuar nga veprimi inhaling e përdoruesit. Atomizer aktivizohet pastaj dhe shkakton disa nga nikotina lëngshme për t'u vaporized, duke siguruar nikotinë të përdoruesit.
Ndërsa ka shumë shitore online për të shitur këto pajisje, ato kryesisht përqëndrohet në përfitimet shëndetësore, ose në disa raste, përfitimet financiare të cigare duhanit elektronike. Që komponentët janë aq të ngjashme, dallimet kryesore të zbresë në çmim dhe vlerë. Ne kemi kontrolluar rreth dhe ka gjetur se një nga vendet me vlera më të mira për të blerë cigare elektronike është Cigaret Pro elektronike. Kjo faqe ofron edhe ofron një shërbim me shumicë, e cila duhet të ndihmojë jashtë hotele dhe bare që duan të shesin këto pajisje për klientët e tyre. Cigaret elektronike me të vërtetë janë një mënyrë e sigurt për të kënaqur varësinë ndaj nikotinës: të sigurt për individin, më të sigurta për ata rreth tyre, dhe më të sigurt në aspektin e sigurisë nga zjarri.

Lini një Përgjigju

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings ende)
Loading ... Duke u ngarkuar ...
Të na ndihmojë të përmirësojë wiki dërgoni komentet tuaja