Hem > Allmänt Brandsläckare > Hur Släck en klass A typ Fire

Hur att släcka en klass A typ Fire

A-bränder är de som involverar "vanliga brännbara" (se vår handledning på olika typer av brand för mer information). Vanliga brännbara är i huvudsak de som drivs av en fast organiskt material. Plast, tyg, gummi och trä är exempel på sådant material. Även om dessa typer av bränder är oftast ses i en kontrollerad miljö, om de går över styr, då du måste arbeta för att få dem tillbaka under kontroll eller släcka dem med rätt släckare från listan över Brandsläckare typer. För att upprätthålla sig själv måste varje brand för att tillfredsställa brandtetraeder . Det normala tillvägagångssättet för att släcka en klass A brand är att avlägsna värme ur ekvationen genom att spraya den med vatten, med användning av en vatten-typ brandsläckare , till exempel. Alternativt kan den brand släcka sig själv naturligt, om det är möjligt att förhindra ytterligare bränslematerialet att uppslukas. Detta är det normala strategi för att hantera bränder, och är anledningen till att det finns brandgator i skogarna runt om i världen.

water fire extinguisher How to Extinguish a Class A Type Fire

Hur man identifierar en vattensläckare

PS59ZX Water Fire Extinguishers How to Extinguish a Class A Type Fire

Vilken Vattenbrandsläckare ser ut


Lämna ett svar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen uppskattning)
Loading ... Laddar ...
Hjälp oss att förbättra wikin Skicka Dina kommentarer