Hem> Allmänt Brandsläckare> Hur Släck klass A typ Fire

Hur att släcka en klass A typ Fire

Klass A bränder är de som involverar "vanliga brännbara" (se vår handledning på typer av bränder för mer information). Vanliga brännbara är i huvudsak de som drivs av en fast organiskt material. Plast, tyg, gummi och trä är exempel på sådant material. Även om dessa typer av bränder är typiskt sett i en kontrollerad miljö, om de går över styr, då måste du arbeta för att föra dem tillbaka under kontroll eller släcka dem med rätt brandsläckare från listan över brandsläckare typer. För att upprätthålla sig själv måste varje eld för att tillfredsställa brand tetrahedron. Det normala tillvägagångssättet att släcka en klass En brand är att avlägsna värme från ekvationen genom att spraya med vatten, med hjälp av en vatten typ brandsläckare, till exempel. Alternativt kan elden släcka sig själv naturligt om det är möjligt att förhindra ytterligare bränslematerial man sig. Detta är det normala tillvägagångssättet att angripa bränder, och är anledningen till att det finns brandgator i skogarna runt om i världen.

water fire extinguisher How to Extinguish a Class A Type Fire

Hur man identifierar en Vattentyp Brandsläckare

PS59ZX Water Fire Extinguishers How to Extinguish a Class A Type Fire

Vilken Vattentyp Brandsläckare ser ut


Lämna ett svar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen uppskattning)
Loading ... Hämtar ...
Hjälp oss att förbättra wikin Skicka Dina kommentarer